Wat is Roxy Babes on Waves 2017
Heb jij altijd al eens de adrenaline en de kick van het golfsurfen willen ervaren? Of wil je een keer gecoacht worden op je eigen niveau? Kom dan op zaterdag 2 september naar het grootste meiden surfevenement van Nederland.

De grootste meidensurfdag van Nederland

Zaterdag 2 september aanstaande vindt alweer de twaalfde editie van het jaarlijkse surf-festival 'Babes on Waves' plaats bij de Lagune in Camperduin. Ooit begonnen als het allereerste meiden-surfevenement van Nederland en uitgegroeid tot een traditie waar jaarlijks zo'n 120 surfchicks bij aanwezig zijn. De Lagune in Camperduin is dé locatie waar je 100% gegarandeerd de chille beachsfeer kunt proeven.

     

Surfles

Iedere deelneemster krijgt op de meidensurfdag een surfclinic op haar eigen niveau, van ervaren en gediplomeerde surfinstructeurs.

Beginners
Als beginner leer je het surfen eerst in theorie. Hoe zit het met de stromingen, strekdammen, het getij, voorrangsregels en veiligheid. Voordat je het water in gaat wordt de take-off goed geoefend. Daarna ga je onder leiding van onze instructeurs oefenen in de zee.  

Intermediate
Als intermediate surf girl heb je al eens op een board gestaan, kun je al een take-off, maar dit lukt nog niet altijd. Je vind het fijn om nog eens de basisstappen te horen en pakt vanaf hier je niveua verder op om naar dat volgende niveau te komen. Daar gaan we je deze dag bij helpen!

Gevorderden
Als gevorderde surfer ga je met een groep meer ervaren meiden het water in en wordt je gecoacht op jouw niveau. Je mag deelnemen aan de gevorderde groep als je een eigen pak en board hebt. Daarbij heb je de take-off onder de knie en kun je down-the-line surfen.

Workshops

- Surfen

- Supyoga

- Skate of creatieve workshop

Markt

In de pauzes, voor en na de workshops kun je samen met je vriendinnen gezellig struinen over de Babes on Waves markt. Hier staan voornamelijk standjes van creatieve meiden die hun eigen producten showen en verkopen.

Inclusief

- Goodybag, incl. Roxy goody

- Healthy meal van foodtruck 'Gebakken Brood'

- Drankje bij het avondeten

Lotterij

Elk jaar worden er tijdens Babes on Waves lootjes verkocht voor de loterij aan het einde van de dag. Tijdens de loterij zijn veel gave prijzen te winnen van onze sponsoren. De opbrengst van de verkochte lootjes gaat elk jaar naar een ander doel. Dit jaar gaat het naar het Surf Project, surfen voor kinderen met Down, autisme en ADHD.

Strandfeest

Aan het eind van de dag is het natuurlijk tijd voor een feestje!! ’s Avonds optredens van vette bands en nog vele andere verassingen.

Locatie:          Lagune op Camperduin Beach.

                     

                    Word lid van onze facebook en twitter en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Facebook   Twitter Babes on Waves